Over SVA (Stressless Vinyl Application)

Introductie

SVA is een geheel nieuwe innovatieve applicatie methode gebaseerd op het spanningsloos aanbrengen van gegoten vinyl soorten van elk willekeurig merk.

Ja inderdaad de methode is mogelijk met alle soorten gegoten vinyl, wij zijn niet afhankelijk van een bepaalde leverancier of merk.

Ons doel is dus ook niet het promoten van één bepaald merk om zoveel mogelijk folie te verkopen. Ons doel is jou en of jouw bedrijf de mogelijkheid te geven een methode aan te leren waarmee u uw klanten nog beter kunt bedienen, met als enig doel het leveren van topkwaliteit. Heb ik uw interesse gewekt, kijk dan op onze trainingen pagina voor beschikbare data.

Methode

Zoals hierboven omschreven zijn onze technieken er op gebaseerd zo spanningsloos mogelijk folie aan het brengen op voertuigen. Aangezien de conventionele methode is gebaseerd op het oprekken van de folie, is dit een redelijke omschakeling in denkwijze. Eenmaal gewend aan deze innovatieve SVA methode zul je niet graag teruggrijpen naar de conventionele.

Voordelen

De voordelen van SVA liggen voor de hand. Als je deze methode onder de knie hebt, heb je een ruime voorsprong op je conculega’s. Je kunt glashard tegen je klanten zeggen:. “Als je het bij ons laat doen komt het niet meer los.”

Mits natuurlijk aan de normaal geldende voorwaarden wordt voldaan. Hierop gaan we in de trainingen nogmaals duidelijk hameren. Een goed eindproduct begint met een goed beginproduct.

Certificaat

De certificering zal geheel online gebeuren, en op naam staan van 1 persoon. Een vermelding in de gecertificeerden lijst op onze site is meteen uw bewijs aan uw klant.

Een daadwerkelijk certificaat is leverbaar op aanvraag.

Licentie

Onze licentie geeft u een jaar lang:

  • Het recht ons beschermde logo te gebruiken in uw eigen bedrijfsvoering.
  • Een vermelding op onze website onder de licentiehouders.
  • Een helpdesk functie via mail en Messenger.
  • Een reclame uiting per kwartaal, op onze druk bezochte en snel groeiende FB pagina Nederland. Volgens het “u tagged ons wij delen u” principe. Post een leuk project op uw pagina waarin u ons tagged en wij delen het project op onze FB pagina. minimaal 1000 relevante hits per week.
  • Een constante flow van reclame uitingen voor al onze licentiehouders en gecertificeerden, op onze FB pagina en andere media. Minimaal 1 uiting per week.
  • Een lidmaatschap van een prachtige groep vakmensen die Kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Onder onze Licentiehouders bevinden zich de top tien beste wrappers en fleetmarkers van Nederland.