Carwrapping

Een goede Carwrap valt of staat met de installer die de folie aanbrengt. Een hippe Hollywood achtige video van een onthulling met rook, lichteffecten en trendy muziek, zegt weinig tot niets over de kwaliteit van uw wrap.

Het is zelfs zo dat veel van deze bedrijven gebruik maken van het vakmanschap van SVA gecertificeerde ZZPers.

Wij durven hardop te zeggen dat de beste Installers van nederland zich in ons partner netwerk bevinden.

Hier kunt U uw aanvraag plaatsen voor de beste carwrap mogelijk in Nederland.
Al onze Carwrap partners zijn minimaal SVA-Expert gecertificeerd

Onze Carwrap partners

 • Beschikken over de juiste opleiding
 • Beschikken over de juiste materialen

 • Beschikken over de juiste accommodatie

 • Hebben een ruime ervaring

 • En hebben vooral de juiste instelling ten opzichte van afwerking en constante kwaliteit

Wat kost een carwrap en waarop zijn deze prijzen gebaseerd?

Onze partners hanteren een marktconform uurloon, dit in combinatie met de advies verkoopprijs van de benodigde materialen bepaald eenvoudig uw kostprijs exclusief de BTW.*

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij op basis van de voorhanden informatie een accurate inschattingen Maken van de benodigde tijd uitgedrukt in arbeidsuren.

De prijsberekening van een Wrap is niet alleen afhankelijk van het formaat van het voertuig. Natuurlijk gaat er meer materiaal in een groter voertuig, maar de moeilijkheidsgraad en de aanvangskleur van een voertuig bepalen voor het grootste deel de prijs.

Bijvoorbeeld

Een zwart voertuig wrappen kost minder tijd dan een wit voertuig, aangezien de inkijk in de kieren veel minder zichtbaar is bij een zwarte auto. En een AMG en M of een RS uitvoering kost meer tijd dan een standaard model i.v.m. met alle extra spoilers, splitters of diffusers.

We kunnen wel aangeven dat de prijzen van een colour change wrap beginnen bij €2000,- ex BTW. In dit voorbeeld gaan we uit van een standaard model Volkswagen Golf als uitgangspunt.

Even een gratis tip:

Denk er wel aan dat het beginproduct een groot aandeel heeft in het eindproduct.
Lever daarom ALTIJD uw voertuig schoon aan zonder wax laag. Dit heeft tegelijkertijd ook een zeer goede invloed op de motivatie.

Full Carwrap Sedan

Vanaf

1995

Full Carwrap Station

Vanaf

2395

Full Carwrap SUV

Vanaf

2695

Full Carwrap Supercar

Vanaf

2995

*Aangezien wij een Collectief zijn en ieder zijn eigen overhead kosten heeft, zullen onze prijzen variëren van regio tot regio van bedrijf tot bedrijf. Al onze vakmensen goed opgeleid volgens de SVA methode en blijven bijscholen. Onze diensten worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmannen tegen een goede prijs.

Interesse in een carwrap?

Carwrapping

Hier kunt U uw aanvraag plaatsen voor de beste carwrap mogelijk in Nederland. Al onze Carwrap partners zijn minimaal SVA-Expert gecertificeerd.

Fleetmarking

Een goede Fleetjob valt of staat met de installer die de folie aanbrengt. De moeilijkheidsgraad van deze klussen word vaak onderschat.

Paintprotection

PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf.

Waarom SVA?

 • Landelijke dekking
 • Kwaliteit als oogmerk

 • Goed opgeleid personeel

 • Vakmensen met verstand van zaken
 • Merk onafhankelijk

 • Pasklare oplossing voor Uw uitdaging
 • De juiste materialen voor uw toepassing

SVA Certificaat

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Wanneer u deze methode beheerst, zult u er niet snel meer voor kiezen om nog gebruik te maken van de conventionele methode. Het onder spanning inföhnen van folie in persingen of andere dieper liggende delen is verleden tijd. Met een SVA certificaat op zak kunt u letterlijk zeggen ”Als je het bij ons laat doen, garanderen wij dat het niet loskomt.”