Fleetmarking

Een goede Fleetjob valt of staat met de installer die de folie aanbrengt. De meeste wagenparken worden tegenwoordig voorzien van een deel Full colour en een deel belettering, en de moeilijkheidsgraad van deze klussen Word vaak onderschat.

Juist bij de meeste bedrijfswagens is het van essentieel belang dat de persingen Op de juiste manier behandelt worden. De folie hier spanningsloos verwerken zorgt voor een optimale hechting van het materiaal, waardoor het blijft zitten waar het zit. En dit alles met een optimale afwerkingsgraad.

Alle personeelsleden, van onze fleet partners zijn minimaal SVA-Basis gecertificeerd. En kunnen dus met alle gangbare A merken overweg.

Onze Fleetmarking partners

 • Beschikken over de juiste opleiding
 • Beschikken over de juiste materialen

 • Beschikken over de juiste accommodatie

 • Hebben een ruime ervaring

 • En hebben vooral de juiste instelling ten opzichte van afwerking en constante kwaliteit

Wat kost fleetmarking En waarop zijn deze prijzen gebaseerd?

Onze partners hanteren een marktconform uurloon, dit in combinatie met de advies verkoopprijs van de benodigde materialen bepaald eenvoudig uw kostprijs exclusief de BTW.*

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij op basis van de voorhanden informatie een accurate inschattingen Maken van de benodigde tijd uitgedrukt in arbeidsuren. In deze berekening wordt ook rekening gehouden met eventuele grotere aantallen dat drukt namelijk de prijs.

Onze ervaringen met “VANAF” prijzen is dat dit nooit overeen komt met de werkelijkheid. De uiteindelijke prijs ligt altijd hoger. We kunnen wel aangeven dat het mogelijk uw voertuig te voorzien van eenvoudige belettering vanaf: €150,- ex BTW

In dit geval wordt er vanuit gegaan dat er bruikbare bestanden voorhanden zijn, dat uw voertuig niet groter is dan een volkswagen Caddy, dat het voertuig schoon en droog een dag van tevoren wordt aangeleverd op één van onze partner locaties in Nederland.

Zoals U in dit voorbeeld ziet komen er al snel extra kosten aan het licht in het “VANAF” verhaal, in onze ogen zijn het marketing technische lokkertjes.

*Aangezien wij een Collectief zijn en ieder zijn eigen overhead kosten heeft, zullen onze prijzen variëren van regio tot regio van bedrijf tot bedrijf. Al onze vakmensen goed opgeleid volgens de SVA methode en blijven bijscholen. Onze diensten worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmannen tegen een goede prijs.

Interesse in fleetmarking?

Carwrapping

Hier kunt U uw aanvraag plaatsen voor de beste carwrap mogelijk in Nederland. Al onze Carwrap partners zijn minimaal SVA-Expert gecertificeerd.

Fleetmarking

Een goede Fleetjob valt of staat met de installer die de folie aanbrengt. De moeilijkheidsgraad van deze klussen word vaak onderschat.

Paintprotection

PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf.

Waarom SVA?

 • Landelijke dekking
 • Kwaliteit als oogmerk

 • Goed opgeleid personeel

 • Vakmensen met verstand van zaken
 • Merk onafhankelijk

 • Pasklare oplossing voor Uw uitdaging
 • De juiste materialen voor uw toepassing

SVA Certificaat

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Wanneer u deze methode beheerst, zult u er niet snel meer voor kiezen om nog gebruik te maken van de conventionele methode. Het onder spanning inföhnen van folie in persingen of andere dieper liggende delen is verleden tijd. Met een SVA certificaat op zak kunt u letterlijk zeggen ”Als je het bij ons laat doen, garanderen wij dat het niet loskomt.”