[vc_row type=”full_width_background” bg_image=”97″ bg_color=”#ef8228″ overlay=”true” overlay_color=”#ef8228″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Licenties

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Het hele netwerk is opgezet als een keurmerk met betekenis. Er wordt via verschillende media zeer actief reclame gemaakt voor onze licentiehouders. Hiervoor is een professioneel marketing bureau in de arm genomen, die zelfs bezig zijn met targetten van wagenparkbeheerders, lease maatschappijen en dealer netwerken.

Aangezien SVA een hele gedachten verandering is ten opzichte van de conventionele methode, kan ik me voorstellen dat u tegen situaties aan kunt lopen die om extra advies vragen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de helpdesk (via telefoon, mail of whatsApp).

Er zijn veel van onze licentiehouders actief op social media als Facebook met een betrekkelijk klein netwerk. De uitingen van deze licentiehouders worden gedeeld op ons snel groeiende netwerk, via een “u tagt ons en wij delen uw boodschap” principe. De inhoud van uw boodschap wordt uiteraard van tevoren gecontroleerd op content. Dit noemen wij de “TAG Zone”

Een aantal maanden geleden stond er een artikel van SVA in het grootste vakblad van de Benelux met een vermelding van onze website. We hebben aandachtig de bezoekers op onze website in de gaten gehouden en hadden geen stijging in bezoekers ten opzichte van de rest van het jaar. Een advertentie in dit vakblad kost per kwart pagina € 750,-.

In vergelijk met deze advertentiekosten is ons jaarlijkse licentiebedrag een schijntje, met een veel groter EN meetbaar bereik. Wij bereiken, enigszins afhankelijk van de boodschap tot wel 11.000 personen per uiting.

De Licentie bedraagt €95,00- per jaar en is het eerste jaar gratis. U krijgt ruim van tevoren een mail waarin staat dat uw licentie verloopt, met de vraag of U wilt verlengen. Dus geen stilzwijgend verlengen, maar vrije keus.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_image=”97″ bg_color=”#ef8228″ overlay=”true” overlay_color=”#ef8228″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Licentie SVA (Stressless Vinyl Application)

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”40px”][vc_row_inner equal_height=”yes” gap=”10″][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1577959821736{padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_column_text] Gebruik SVA Keurmerk

Website – vermelding op Licentiehouder pagina

Website – vermelding op gecertificeerden pagina

Support (telefoon, mail, of whatsApp )

Facebook – Social Media reclame via “TAG Zone”

€ 95,- per jaar (eerste jaar gratis)[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]