Licenties

De licenties zijn gekoppeld aan de vermelding op de website en het gebruik van ons beschermde logo en woordmerk.

Het hele netwerk is opgezet als een keurmerk van betekenis. Er wordt via verschillende media zeer actief reclame gemaakt voor onze licentiehouders. Hiervoor is een professioneel marketing bureau in de arm genomen, die bezig zijn met targetten van o.a. wagenparkbeheerders, lease maatschappijen en dealer netwerken.

Als licentiehouder kunt u lid worden van het SVA Kwaliteits Collectief.
Sinds half 2021 halen wij actief werk binnen voor inmiddels ruim 40 SVA kwaliteits bedrijven verspreid in Nederland.

Hierbij verrekenen wij slechts een commissie van 5% per verstrekte opdracht.

Bij interesse graag contact opnemen via info@stresslessva.com.

Tevens heeft u als licentiehouder recht op 10% korting op alle artikelen in onze webshop, dit is inclusief de trainingen.

Nog geen SVA certificaat?

Carwrapping

Hier kunt U uw aanvraag plaatsen voor de beste carwrap mogelijk in Nederland. Al onze Carwrap partners zijn minimaal SVA-Expert gecertificeerd.

Fleetmarking

Een goede Fleetjob valt of staat met de installer die de folie aanbrengt. De moeilijkheidsgraad van deze klussen word vaak onderschat.

Paintprotection

PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf.

Waarom SVA?

  • Landelijke dekking
  • Kwaliteit als oogmerk

  • Goed opgeleid personeel

  • Vakmensen met verstand van zaken
  • Merk onafhankelijk

  • Pasklare oplossing voor Uw uitdaging
  • De juiste materialen voor uw toepassing

SVA Certificaat

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Wanneer u deze methode beheerst, zult u er niet snel meer voor kiezen om nog gebruik te maken van de conventionele methode. Het onder spanning inföhnen van folie in persingen of andere dieper liggende delen is verleden tijd. Met een SVA certificaat op zak kunt u letterlijk zeggen ”Als je het bij ons laat doen, garanderen wij dat het niet loskomt.”